Wij zijn met twee enthousiaste logopedisten werkzaam in de praktijk:

Gonneke Sargis en Bibiane Kortekaas

Onze Missie en Visie

Wij werken samen met de patiënt aan optimale communicatiemogelijkheden en een gezonde mondfunctie-ontwikkeling. De hulpvraag van de patiënt staat daarbij centraal en wij vullen deze aan met onze logopedische expertise. De omgeving van de patiënt wordt waar nodig geadviseerd en ondersteund.
Wij doen veel om aan de eisen vanuit de overheid en de zorgverzekeraars te voldoen. Zo volgen wij regelmatig bij- en nascholing, houden ons materiaal up-to-date, gebruiken moderne en veilige computersoftware enz. Door de combinatie van inhoudelijke kennis en kwaliteitsbeleid leveren wij serieuze en toegewijde zorg aan onze patiënten.

Kwaliteitsregister Paramedici

Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door middel van bij- en nascholing houden we onze kennis en vaardigheden up-to-date en van hoge kwaliteit.

Kwaliteitskring Amstelland

Wij zijn lid van de kwaliteitskring Amstelland. Intervisie, intercollegiale toetsing, casuïstiek, vakinhoudelijke presentaties en beleidsvorming komen aan de orde in vijf of zes bijeenkomsten per jaar. Zo bevorderen wij in samenwerking met naaste collega’s de kwaliteit van logopedische zorg in Amstelveen en omgeving.

NVLF

Wij  zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). De NVLF ondersteunt ons inhoudelijk en beleidsmatig.