020 - 6435209 | info@logopediewestwijk.nl

 

     

Mijn naam is Gonneke Sargis.

In 1992 heb ik de praktijk opgericht en sindsdien werk ik met veel enthousiasme en passie als logopedist. In de loop der jaren heb ik mij toegelegd op de behandeling van (jonge) kinderen met spraak- en taalproblemen, stemproblemen, afwijkende mondgewoonten en problemen met de auditieve vaardigheden en aanvankelijk lezen. Daarnaast werk ik ook graag met volwassenen met stemproblemen.

Missie en Visie

Ik werk samen met de patiënt aan optimale communicatiemogelijkheden en een gezonde mondfunctie-ontwikkeling. De hulpvraag van de patiënt staat daarbij centraal en ik vul deze aan met mijn logopedische expertise. De omgeving van de patiënt wordt waar nodig geadviseerd en ondersteund.
Ik voldoe aan de eisen vanuit de overheid en de zorgverzekeraars. Zo volg ik regelmatig bij- en nascholing, houd het behandelmateriaal up-to-date, gebruik moderne en veilige computersoftware enz. Door de combinatie van inhoudelijke kennis en kwaliteitsbeleid lever ik serieuze en toegewijde zorg aan de patiënten.

 

KWALITEITSGEREGISTREERD
tot 03-10-2022
H. Sargis 

 

Kwaliteitsregister Paramedici

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door middel van bij- en nascholing houd ik mijn kennis en vaardigheden up-to-date en van hoge kwaliteit.

Kwaliteitskring Amstelland

Ik ben lid van de kwaliteitskring Amstelland. Intervisie, intercollegiale toetsing, casuïstiek, vakinhoudelijke presentaties en beleidsvorming komen aan de orde in vijf of zes bijeenkomsten per jaar. Zo bevorder ik in samenwerking met naaste collega’s de kwaliteit van logopedische zorg in Amstelveen en omgeving.

NVLF

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). De NVLF ondersteunt ons inhoudelijk en beleidsmatig.